Всички Новини

СЪОБЩЕНИЕ
НА 24 МАЙ 2017 Г. АВТОБУСИТЕ ОТ АВТОБУСНА ЛИНИЯ ГР. КОСТЕНЕЦ – ГР. СОФИЯ НЯМА ДА СЕ ДВИЖАТ.
АВТОБУСИТЕ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ АВТОБУСНИ ЛИНИИ НА 24 МАЙ 2017 Г. ЩЕ СЕ ДВИЖАТ С НЕДЕЛНО РАЗПИСАНИЕ.

Съобщение относно ПОС-терминални устройства,

Общинска администрация - Костенец съобщава, че има внедрена услуга за заплащане на административни услуги и такси, както и за заплащане на дължими данъци и такси чрез банкови карти на ПОС-терминални устройства.

Покана за свикване на сесия на Общински съвет - Костенец на 30.05.2017 г. от 10:00 ч

СЪОБЩЕНИЕ

Уведомяваме жителите на гр. Костенец и с. Костенец, че в резултат на вандалска проява умишлено е увреден главния водопровод в района на с. Костенец. Аварията е отстранена, като се очаква до 2-3 часа водоподаването да бъде възстановено.

ИЗНЕСЕНА ПРИЕМНА НА ОИЦ-СОФИЯ В ОБЩИНА КОСТЕНЕЦ

СЪОБЩЕНИЕ
Във връзка с приключване на ремонтните дейности на улица „Китка“ в гр. Костенец /участъка под мостовете на жп линията/, на 11.05.2017г., от 08.00 до 17.30 часа, посоченият участък ще бъде затворен за движение изцяло.
Обходният маршрут е през гр. Момин проход, по ул. „Радост“. Поставени са указателни табели.

СЪОБЩЕНИЕ
Във връзка с приключване на ремонтните дейности на улица „Китка“ в гр. Костенец /участъка под мостовете/ , днес, 04.05.2017г., от 10.00 до 15.00 часа, посоченият участък ще бъде затворен за движение изцяло.

Материали от РЗИ-София Област

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Поради извършване на строително-ремонтни дейности на ул.“Китка“, гр. Костенец , в района под мостовете и преустановяване на движението на МПС в посочения участък от улицата за времето от 02.05. до 04.05. 2017г. включително, уведомяваме, гражданите, пътуващи по направление – гр. Момин проход, с. Горна Василица и гр. София, че автобусните спирки „Спасов мост” и „Калното дере” в Момин проход, няма да се обслужват.

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Поради извършване на строително-ремонтни дейности на ул.“Китка“, гр. Костенец , в района под мостовете, се преустановява движението на МПС в посочения участък от улицата за времето от 02.05. до 04.05. 2017г. включително. Обходният маршрут е през гр. Момин проход, по ул. „Радост“.

Pages