Всички Новини

Ден на отворените врати АЛС - Ихтиман 27 октомври 2018 година

Обява

На 10.10.2018г. от 18.00ч. ще се проведат съвместно заседания на следните Постоянни комисии към Общински съвет-Костенец:

  • Комисия по икономика, бюджет и финанси;
  • Комисия по нормативна уредба, общински предприятия и общинска собственост;
  • Комисия по образование, култура, младежка политика, вероизповедания, спорт и туризъм.

Парни локомотиви ще бъдат начело на атракционни влакове в страната по повод 130 години от създаването на БДЖ

График

за извършване на геодезическо заснемане за създаване на Кадастрални карти и кадастрални регистри на населените места на територията на община Костенец

Планирани прекъсвания на електрозахранването

Уважаеми клиенти,

ЧЕЗ Разпределение осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, подмяна на електромери, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването.

5 ОКТОМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА УЧИТЕЛЯ

СЪОБЩЕНИЕ
Днес, 05 октомври 2018 година (петък) във връзка с авария при ЖП гара Костенец,
ще бъде нарушено водоподаването. Очаква се аварията да бъде отстранена до обяд.

СЪОБЩЕНИЕ
Днес, 05 октомври 2018 година (петък) във връзка с авария до 13.00 часа,
ще бъде нарушено водоподаването на улиците "Топола" гр.Момин проход и мах.“Гледжова“с.Горна Василица.

ОБЯВА

Фондация "АДРА България" съвместно с община Костенец организира безплатни консултации и прегледи на костна плътност с цел ранно диагностициране и превенция на остеопорозата. Прегледите са само за жени от 45 до 70 г. и ще се осъществяват в Клуб на пенсионера гр.Костенец, на 26 октомври 2018г., от 9.00 до 12.30ч. и от 13.30 до 17.30ч.

СЪОБЩЕНИЕ

Съгласно чл. 5 от Наредбата за търговска дейност на територията на община Костенец, всички лица извършващи търговска дейност в 30 /тридесет/ дневен срок от започване на дейността в съответния обект са длъжни да подадат в „Центъра за услуги на гражданите” в Общинска администрация – Костенец - два броя Уведомления и съответните документи към него за вписване в информационният масив за търговските дейности на територията на община Костенец .

За повече информация в прикачения файл.

„Костенец не е от вчера“

Във връзка с Празника на Костенец 2018 по инициатива на инж. Кирил Добрев, преподавател в ПГ“Георги Сава Раковски“гр.Костенец е организирана изложба от архивни снимки от община Костенец във фоайето на НЧ“Прогрес 1907“гр.Костенец. Фотосите са от неговия личен архив.

Изложбата ще продължи до 29 септември 2018 година.

Pages