Всички Новини

Уважаеми съграждани,
 
Христос Воскресе!
 
Днес е най-чистият и светъл ден за всички християни. Възкресението на Христос символизира победата на доброто, а също и на вярата, която ни дава сили в най-големите изпитания и най-тежките моменти.
 
Христос бе разпнат и възкръсна заради всички нас. Нека бъдем по - човечни, по - смирени, да прощаваме и да бъдем благодарни за всичко онова, което имаме.
 
Нека дните Ви са благословени!
 
Бъдете живи и здрави!
 
ОБЯВА
 
 Уведомяваме ви, че Комисията по икономика, бюджет и финанси, Комисията по нормативна уредба, общински предприятия и общинска собственост, Комисията по образование, култура, младежка политика, вероизповедания, спорт и туризъм и Комисията по еврофондове и проекти към Общински съвет – Костенец ще проведат съвместно заседание на 28.04.2021 г. (сряда) от 17:30 часа.

СЪОБЩЕНИЕ

относно технически преглед на земеделска и горска техника.

ПОКАНА ЗА СВИКВАНЕ НА ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-КОСТЕНЕЦ НА 29.04.2021г. ОТ 10.00ч.

СЪОБЩЕНИЕ
 
Кампания под надслов
„С лице към по-чистa природа”
 
 Община Костенец, с подкрепата на кмета Йордан Ангелов започва кампания за пролетно почистване, която ще се проведе на 16 април (петък), целяща да изгради обществена чувствителност по въпросите свързани с опазването на околната среда.
 С помощта на будните граждани нека направим Нашето населено място по-чисто и по-красиво в дългосрочен план.

График на заседанията на Постоянните комисии към Общински съвет - Костенец за месец април 2021 г.

ПОКАНА ЗА СВИКВАНЕ НА ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-КОСТЕНЕЦ НА 14.04.2021г. ОТ 18.00ч.

СЪОБЩЕНИЕ
 
 Уведомяваме всички заинтересовани лица, че от днес, 13.04.2021 г. след 14.00 ч., на касата на етаж 2 в сградата на община Костенец започва изплащането на възнагражденията на членовете на СИК. Средствата ще се получават срещу представено удостоверение.
СЪОБЩЕНИЕ
 
Всички партии, коалиции и инициативни комитети следва да премахнат поставените от тях агитационни материали по време на предизборната кампания, съгласно чл. 186, ал. 3 от Изборния кодекс,  в 7-дневен срок след изборния ден.

Pages